Objekti andmed

Kristjan Lukk

Kinnisvaraekspert

Olemas kehtiv hindamisakt ning võtmed kätte notari päeval!

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: uus torustik, boiler, dušš
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, põrandaküte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, turvauks, naabrivalve
Lisainfo: parkimine tasuta, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kinnine hoov
Ümbrus: asulast väljas, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

Kas otsite hubast pesa looduslähedases keskkonnas? Tutvustame teile imelist Kullerkupu põik 7 asuvat 2-toalist korterit, mis on justkui peidetud oaas linnakärast eemal. See renoveeritud ühe magamistoaga korter pakub rahu ja privaatsust esimesel korrusel, olles ideaalne neile, kes hindavad mugavust ja looduse lähedust.

Korteri südameks on kahtlemata stiilne köögimööbel, mis koos kaasaegse tehnikaga muudab toiduvalmistamise nauditavaks. Elutuba, mida kaunistab elegantne kamin, loob õdusa õhkkonna külmematel õhtutel, luues ideaalse paiga lõõgastumiseks.

Mis teeb selle kodu tõeliselt eriliseks, on selle oma aed – haruldane leid korterite puhul. Aed pakub privaatset väliruumi, kus nautida hommikukohvi või veeta kvaliteetaega sõprade ja perega. Lisaks külluslikule rohelusele ümberringi tagab asukoht linnulaulu ja rahuliku atmosfääri, mis on igapäevaelus tõeline luksus.

See 37,6m² suurune korter pole mitte ainult visuaalselt ahvatlev, vaid ka praktiline. Renoveeritud ruumid tähendavad vähem muret ning rohkem aega nautida seda kaunist kodu ja selle ümbrust.
Majal on toimekas ühistu ning puuduvad laenud. Alles äsja ehitati uus katus majale.

Müügihinnas sees kogu mööbel ja tehnika (v.a telekas ja magamistoas voodi)!

Kullerkupu Põik 7 pakub haruldast võimalust elada harmoonias loodusega, olles samas piisavalt lähedal linna mugavustele. See korter ootab inimest (või inimesi), kes oskavad hinnata väikeste detailide ilu ja rahu, mida see kodu pakub. Kujuta ette oma uut elu siin – see võib olla just see muutus, mida oled otsinud!

Kristjan Lukk

Kinnisvaraekspert

Leiame koos koha, mida Te väärite!

Igale ühele on olemas see õige kodu, äripind või maa, mida ta väärib. Meil on suur au ja privileeg aidata leida Teile just see õige koht!