Müüa 11-toaline maja Peetris!

Objekti andmed

Maarika Barteneva

Kinnisvaraekspert

Maja kui sinu isiklik kuningriik!

Köök: elektripliit, köök 22 m², köögimööbel
Sanruum: dušš, boiler, saun, wc ja vannituba eraldi, kanalisatsioon, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, põrandaküte, keskküte, kamin, tsentraalgaas
Lisainfo: rõdu 15 m², elekter, ühistransport, parkimine tasuta, parkett, pakettaknad, mööbel, tööstusvool, rullmaterjalist katus
Side ja turvalisus: Internet, valvesüsteemi kaabeldus tehtud, turvauks, aiaga ümbritsetud
Ümbrus: naabrid ümberringi, teed heas seisukorras, asub keskuses, ümbruses eramud

11 TOALINE MAJA! Kasutuselevõtuluba on olemas!
Kinnistu, kivimaja, elamispind 332 m², kogupind 332 m²

Tupik tänava lõpus lossi mõõtu 11 toaline, nutika lahendusega ja huvitava planeeringuga, kahe korruseline maja ootab oma kuningriiki uusi elanike.
Ja miks mitte koos vanemate või lastega jagada seda lossi kuna sobib ka kahele leibkonnale. Elamu on jagatud kaheks eraldi tsooniks, mis on omavahel ühendatud. Mõlemas tsoonis on mitu magamistuba (kokku 7), koos garderoobi ja vannitubadega, eraldi köögi ja elutoaga.

Praegustel omanikel oli plaan suuremas osas teha talveaed, raamatukogu ja töötuba. Elutuba suurusega 45 m2. Ruumide otstarvet on võimalik muuta just Sulle ja su perele sobivaks.
Mõlemas majaosas on kaminavalmidus ja mitmeid küttelahendusi – kesküte, tsentraalne gaasiküte, radiaatorite ja osaliselt põrandakütega.

Ühes majapooles on valmis köök, vannitoad, saun ja elu-söögituba,
mis võimaldab majas elada, samal ajal teise majapoole ehitamist lõpetades. Elektritööd on juba lõpule viidud. Soovi korral kaasa kontaktid ehitajaga, kes maja lõpuni ehitab.

Majal on täispuidust raamidega suured pakettaknad, mõnes toas maast laeni, mis anna sellele kunigriigile veel avarust ja valgust juurde.

Kinnistul on elupuudest kõrge hekk, pilgupüüdja hortensia, mädal mänd, 2 õunapuud ja 2 mustasõstra põõsast. Seega moosi ja mahla saadused omast aiast kohe võtta.

Parkimine oma maja hoovis.

Kõik mis piltidel tuleb ostuga kaasa.

Ootame Sind ja su perekonda tuttvuma selle imelise, kõigi võimaluste majaga.

ASUKOHT ja KESKKOND
Maja asub tupiktänava lõpus – puudub mööduvate autode müra.
Peetri alevik on logistiliselt suurepärane asukoht. Linnakärast eemal asuv looduslik kinnistu annab võimaluse rahus päikesepaistet nautida ja linnulaulu kuulata, olles samas vaid minutite kaugusel Tallinna linnaelust. Rae vallas, Peetri alevikus on mugav ja kiire transpordiühendus Tallinna linnaga Vana-Tartu mnt, Tartu mnt ja uue Ülemiste liiklussõlme kaudu. Valmimas on uus kergliiklustee Vana-Tartu mnt-lt Tartu mnt-ni. Elamurajoonil on hea ühistranspordi ühendus linnaga nii bussiliini kui ka marsruuttakso näol.
Aleviku pindala: 460 ha, registreeritud elanikke on üle 3800. Aastal 2009 alustas tegevust Peetri lasteaed -põhikool, mis juba aasta pärast sai Microsofti poolt korraldatud konkursil tiitli Eesti innovaatilisem kool. Peetri põhikooli juurde kuulub spordistaadion, mis leiab järjest enam õhtustel aegadel kasutust ka aleviku elanike hulgas. Iga aastaga muutub aktiivsemaks seltsielu, mida veab MTÜ Peetri Selts ning aktiivsed kohalikud elanikud.
Peetri külas on ka uus laste- ja noortekeskus, perearstikeskus ning ühiskondlik puhkeala koos mänguväljakute ja sportimisvõimalustega.
Peetri Keskus on 7min ja Peetri Selver 15min jalutuskäigu kaugusel.

Maarika Barteneva

Kinnisvaraekspert

Leiame koos koha, mida Te väärite!

Igale ühele on olemas see õige kodu, äripind või maa, mida ta väärib. Meil on suur au ja privileeg aidata leida Teile just see õige koht!