Müüa 4-toaline korter Mustamäel!

Objekti andmed

Maarika Barteneva

Kinnisvaraekspert

Unikaalne korter suuremale perele!

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, wc ja vannituba eraldi, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 2 m², parkimine tasuta, rõdu kinnine, lift, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi, seinakapp, panipaik
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Ümbrus: teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

Korteril olemas kehtiv hindamisakt 170000€

See 70.10m² (koos rõduga ), endine 3-toaline korter on nutikalt 4 toaliseks ümber tehtud. Kõik muudatused on kooskõlastatud ja kantud ehitus registrisse.
Korteri koosseisu kuulub 3 magamistuba, köök koos elutoaga, seina sisse ehitatud sügav panipaik, wc ja vannituba eraldi, rõdu.
Hetkel elab korteris 3 merineitsit, koos ema ja isaga ning seepärast said ümberehituse muudatused tehtud.
Ja nimelt köögist sai laste tuba, elutoast köök elutoaga.
Köögis on eritellimusel hele puit mööbel, mille sarnast kellegil teisel pole.
Magamistuba ja lastetuba jäid nii nagu algselt olid. Tubades on heledast puidust uksed, ukse pakud on tõstetud kõrgemaks, et tubade vahelist suminat summutada.
Korter asub 2. korrusel, planeering osati läbi maja. Magamistoas on kinni ehitatud rõdu, mis annab lisa ruumi korterisse – näiteks asjade hoidmiseks.
Soovikorral jääb korterisse kõik piltidel olev mööbel (väljaarvatud elutoa sektsioonkapp)!

Kommunaalid suvel ca 150.- talvel ca 250.-

KORTERMAJA
Majas on aktiivne korteriühistu. Elamu on 2019 aastal Kredexi kaasabil täielikult renoveeritud. Soojustati ja renoveeriti fassaad ja katus, paigaldati uus soojussõlm, tehti uued ventilatsiooni avad, paigaldati uued liftid. Trepikoda on puhas ning naabrid toredad. Korterelamu energiamärgis on C.
Parkimine on maja ees ja ümbruses tasuta. Korteri juurde kuulub suulise kokkuleppe alusel panipaik 0-korrusel ehk peasissepääsuga samal korrusel.

INFRASTRUKTUUR
Suurepärane asukoht! Kõik eluks vajalik läheduses olemas. Toidupoed Maxima XX ja Lidl asuvad kohe maja juures. Vähem kui 10 minuti jalutuskäigu kaugusele jäävad kaks suuremat kaubanduskeskust: Mustika keskus ning Mustamäe keskus. Mustika keskuses asuvad Prisma toidupood ning postkontor, Mustamäe keskuses kino ning jõusaal. Lasteaed Rõõmupesa ning venekeelne Mustamäe Humanitaargümnaasium asuvad kohe maja juures, eestikeelne Mustamäe Gümnaasium jääb ca 10 minuti jalutuskäigu kaugusele.
Lisaks asuvad läheduses Kadaka parkmets ning Männipark. Maja lähedusse jääb ka Decora ehituspood.
Mustamäel on head teed, mis viivad terviseradadeni.

TRANSPORT
Lähim bussipeatus asub majast 150m kaugusel (Lakiotsa – bussid nr 12, 13, 61 ja 64). Lähim trollipeatus asub 200m kaugusel (A.H. Tammsaare tee – trollid nr 1 ja 5). Jalutuskäigu kaugusel asub ka Szolnoki peatus, kus saab bussiga mugavalt kesklinna, Nõmmele, Pääskülla, jne.

Ära lase käest sellel unikaalsel korteril. Võta ühendust ning ma tutvustan Teile uut kodu!

Maarika Barteneva

Kinnisvaraekspert

Leiame koos koha, mida Te väärite!

Igale ühele on olemas see õige kodu, äripind või maa, mida ta väärib. Meil on suur au ja privileeg aidata leida Teile just see õige koht!