Müüa 3-toaline kodu Tiskres!

Objekti andmed

Maarika Barteneva

Kinnisvaraekspert

Kaunis kodu populaarses asumis!

Korteriomand, kivimaja, elamispind 85.6 m², kogupind 99.3 m²

Köök: induktsioon pliit, köögimööbel
Sanruum: vann, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, tsentraalgaas
Lisainfo: rõdu 2.8 m², elekter, panipaik, ühistransport, terrass, parkimine tasuta, parkett, pakettaknad, garderoob, rullmaterjalist katus
Side ja turvalisus: Internet
Ümbrus: ümbruses eramud ja korterelamud, teed heas seisukorras, äärelinnas, mets lähedal

See ridaelamu on ehitatud 2021.aastal ja tegemist on kivimajaga. Müügil olev ridaelamuboks paikneb läbi kahe korruse üldpinnaga 85,6 m2, millele lisanduvad terrass ja rõdu mis kokku teeb 99,3m2.
Igas toas suured maast laeni kolmekordsed pakett aknad. Aknad on kõik ühes suunas – vaatega hoovi.

Esimesel korrusel on esik, avatud köök-elutuba. Läbi elutoa on pääs terrassile, mille suurus 10,9 m2, kus saab nautida hommikupäikest ja miks mitte kasvatada pisiperele maasikaid ja silma iluks lilli, kuna päike paistab pool päeva Sinu terassile. Praeguse omaniku poolt on juba istutatud elupuud, mis annavad privaatsust. Terrassilt saab muretult lasta pisipere turvalisele sisehoovile mängima naabri lastega, kuna mõlemal boksi poolel on toredad noored naabrid lastega. Autoteed on ohutus kauguses.

Teisel korrusel on 2 magamistuba (millest ühel on walk-in garderoob ning pääs rõdule, millelt saab vaadata päikseloojangut), lisaks suur majapidamisruum, millest miks mitte teha kogu pere garderoob. Samuti on pesuruum vanni ja WC-ga. Samas ruumis on lisa ruum sauna väljaehitamise võimalusega. Sauna väljaehituseks on kõik vajalikud kaablid ja ventilatsioon veetud.

Siseviimistluses on kasutatud mõnusalt heledaid toone, mis teeb toad visuaalselt avaramaks. Põrandatel on puitparkett. WC, pesuruum on plaaditud.

Korteri hinnas sisalduvad kaks parkimiskohta ja panipaik. Üks parkimiskoht katuse all kohe korteri sissepääsu kõrval, kus su neljarattaline on alati lume ja vihma ees kaitstud.
Panipaika mahuvad nii rehvid, kõigi pereliikmete jalgrattad ja veel nii mõndagi.
Majal on oma gaasikatel, korterisiseselt on vesipõrandaküte, mida saab tsoonide kaupa reguleerida. Lisaks on lokaalne soojustagastusega ventilatsioonisüsteem (Komfovent).

Suvised kommunaalarved on ca 90 eurot, talvised ca 200 eurot, millele lisandub tarbitud vesi ja elekter, mis on kaugloetavad. Majal on oma päikesepaneelid! Päikesepaneelide toodetud elektrist tehakse igal aastal detsembri kuus tagasiarvestus kõikidele korteritele.

Korter müüaks ainult koos sisseehitatud köögimööbli ja tehnikaga (elektripliit,ahi, nõudepesumasin, mikrolaineahi, kubu).

Sobib suurepäraselt paarile või väiksemale perele. Kui sa tunned, et Sinu pere võiks siin elada, siis võta ühendust ja lähme tutvume Sinu pere uue koduga.

Asukoht:
Mugava ja kiire liikumise Tallinnasse tagab Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna tee.
Tallinna suunal liigub regulaarselt buss ning bussipeatus asub mõnesaja meetri kaugusel (Bussi peatus bussile number 124, 250m kaugusel ja bussile 27 500 m kaugusel)
Lähedal ka erinevad kauplused “PRISMA”, “MEIE”, “SELVER”, “RIMI” ja restoraanid Lucca restoran, Meat Resto, spordiklubid, tanklad “OLEREX” ja “ALEXELA”, Harku järv, meri jne.
Tiskrest on Tallinna kesklinnast ca 12 km. Ümbruskonnas on mitmeid väiksemaid mänguväljakuid, aga ka suur Tiskreoja mänguväljak koos skatepark’i ja korvpalliväljakuga.

Maarika Barteneva

Kinnisvaraekspert

Leiame koos koha, mida Te väärite!

Igale ühele on olemas see õige kodu, äripind või maa, mida ta väärib. Meil on suur au ja privileeg aidata leida Teile just see õige koht!