Müüa 2-toaline Kesklinnas!

Objekti andmed

Maarika Barteneva

Kinnisvaraekspert

Korter südalinnas!

Köök: induktsioon pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: boiler, dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus, turvauks
Lisainfo: uus elektrijuhtmestik, parkett, pakettaknad, mööbli võimalus, toad eraldi, kinnine hoov, kõrged laed, parkimine tasuta
Ümbrus: linnas, teed heas seisukorras

Südalinnas Liivalaia tänava ainsas miljööväärtuslikus majas, mis on ehitatud 1952. aastal on tulnud müügile 2-toaline, kõrgete 2,7m2 lagedega ja valgusküllane 55,8m2 korter.

Korter asub 5-kordse kivimaja viimasel korrusel. Trepikotta sisse pääs on Hospitali tänava poolelt. See korter on avara, läbi maja planeeringuga. Originaal planeeringut on muudetud ning köök ja vannituba on tehtud avaramaks. Terve korter on põhjalikult renoveeritud 4 aastat tagasi – uus parkett, seinad, laed, vannituba, santehnika, köök, elektriboiler.
Korteri seinad värvitud – igas toas on julge ja maitsekas värvilahendus, millest lähtudes on ka valitud sinna sobiv mööbel, kasutades ka puit detaile, andes korterile kontrastsust ja eripära.
Korteri koosseisu kuuluvad esik, kus on olemas jalatsikapp, riidenagi kapikestega ja puitraamis suur ümar peegel, et uksest välja minnes anda endale veel viimane lihv.
Magamistuba, mille aknad avanevad kinnise hoovi poole ja kus Sind äratab hommikupäike, on ühes seinas suur garderoobi süsteem, mis mahutab kõigi pereliikmete riided. Soovi korral võid lasta ette panna lükanduksed, kui soovid riidepuid ja korve varjata. Samuti olemas voodi ja 2 öökappi.
Elutoas on ruumi kogu perele, mis mahutab nii nurgadiivani, suure söögilaua, televiisori aluskapi ja diivanilaua. Õhtupäike paistab kööki ja elutuppa.
Avatud köök, kus on julges sinises toonis köögimööbel koos kvaliteetse tehnikaga – külmkapp, induktsioonipliit, nõudepesumasin, ahi. Köögis on palju kappe ja riiuleid, et kokk saak kõik vajaliku oma kulinaar šedöövriteks käepäraselt kappidesse panna.
Plaaditud vannitoas (dušikabiin, wc, valamu koos valamukapiga, peegel ja lisaks veel lisa kapp). Vannitoas on panipaik koos pesumasina ja kuivati valmidusega. Soovi korral on võimalik selle panipaiga asemele ehitada saun – kunagi see on seal ka olnud.

Kortermaja haldab hästi toimiv ühistu – vahetatud on küttesüsteem ja radiaatorid korterites ning vee- ja kanalisatsioonipüstakud. Trepikodade välisusteks on fono lukkuga turvauksed.

Kõik ülesse loetletud esemed tulevad korteri ostuga kaasa kui Sa seda soovid.

Parkimine on tasuta kinnises hoovis aia taga, selleks annab loa KÜ.
Olemas kelder mis vajab renoveerimist.

ÜMBRUS | TRANSPORT

Liivalaia 28 elamu asub logistiliselt väga heas asukohas – Veerenni asumis, hotell Olümpia naabruses. Jalutuskäigu kaugusel asuvad Tallinna Keskhaigla ja sünnitusmaja, Tallinna vanalinn, Vabaduse Väljak, kohvikud ja restoranid, kesklinna äri- ja kaubandustsoon, kino Kosmos IMAX, Tallinna Prantsuse Lütseum, MUBA (Tallinna Muusika ja Balletikool) ja Tallinna Tehnika Kõrgkool. Maja läheduses asuvad erinevad ühistranspordipeatused, kust on tagatud mugav ning kiire ühendus kõikides linnasuundades. 50 m kaugusel asub Keskhaigla ühistranspordipeatus, 350 m kaugusel Liivalaia Selver ABC, lähim kool on Tallinna Südalinna Kool (50 m) ja lähim lasteaed on Tallinna Liivalossi Lasteaed (250 m)

Soovid elada südalinnas korteris mis on valmis sissekolimiseks siis võta ühendust….

Maarika Barteneva

Kinnisvaraekspert

Leiame koos koha, mida Te väärite!

Igale ühele on olemas see õige kodu, äripind või maa, mida ta väärib. Meil on suur au ja privileeg aidata leida Teile just see õige koht!