Müüa 5-toaline maja Maardus!

Objekti andmed

Maarika Barteneva

Kinnisvaraekspert

Kaunis maja, koos külalistemaja ning kauni aiaga!

Kinnistu, kivimaja, elamispind 172.1 m², kogupind 230.4 m²

Köök: induktsioon pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, wc ja vannituba eraldi, saun, dušš, kanalisatsioon, tsentraalne vesi, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, elektriküte, kamin, kombineeritud küte, maaküte
Lisainfo: rõdu 26.9 m², kaev, kõrvalhoone, ühistransport, parkimine tasuta, garaaž, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, garderoob, elekter, terrass, profiilplekk-katus
Side ja turvalisus: Internet, aiaga ümbritsetud, naabrivalve, videovalve, valvesüsteem paigaldatud
Ümbrus: ümbruses eramud, teed keskmises seisukorras, naabrid ümberringi

See kaunis 2011. aastal ehitatud elamu ootab uut peret, kellele meeldiks elada linnakärast eemal, kuid vaid 15 km kaugusel Tallinnast, vaiksesse, turvalises rajoonis. Kaunis majas, SPA saunaga, avarate tubade, imelise roosiaia, viljapuude, peenarde ja kasvuhoonetega.

See kahekordne kivimaja on igati läbimõeldud planeeringuga Muuga elamurajoonis, Maardu linnas. Elamispinnaga 172,1 m2, kogupinnaga 230.4 m2.
Majal olnud ainult ühed omanikud, kes on ise nii projekteerijad kui disainerid nii majas kui aias, mille pindala on 1063 m2.

ESIMENE KORRUS
-Esik – pikk, lai, avar kuhu mahuvad terve pere jalatsid ja riided.
-Avar köök-elutuba. Elutoa südameks kamin. Köögikapid, külmik, mikrolaineahi, mis on nutikalt peidetud. Suur söögilaud, kus terve pere saab koos einestada.
-WC
-Vannituba – suure vanniga ja mahuka peegel kapiga
-Garaaž – kus ruumi nii neljarattalisele, kaherattalistele ja moosi/hoiuste riiulile. Garaažist pääseb tehnoruumi ja ka majja, otse esikusse.
-Tehniline ruum – seal asuvad katlad.
-Terrass – maja taga vaatega hoovi, imelisele roosiaiale.

Elutoast viib teisele korrusele turvaline trepp, millele annavad valgust suured vitraaž pildiga aknad.

TEINE KORRUS
-Neli magamistuba – suured, avarad toad, tapeeditud seinad. Ühes magamistoas elektrikamin ja kiviseinas nutikad läbimõeldud kapid lükandustega.
-Garderoob – tuba väga mahukas
-Plaaditud vannituba, dušinurga ja wc-ga.
-Rõdu – päikese terrass 26,9 m2 – vaatega hoovi
-Raamatukogu-kontor

Külalistemaja koos saunaga, mis on võimaluste rohke SPA – Teid ootab vene saun, mis on muudetud ka täielikuks stressi maandajaks. Sauna on pandud soolakivid värviteraapiaga, mis mõjuvad karastavalt ja leevendavad hingamisteede haigustega seotud vaevusi. Lisaks on männipuidu plaadid, mis annavad meeldiva aroomi tervesse majja. Dušinurgas on jahutamiseks/karastamiseks sauna külma vee dušš.
Külalistemajas on võimalik elada aastaringselt. Külaliste maja vundament on plaat. Seinad on laotud FIBO plokkidest ja soojustatud kivivillaga. Kütteks õhkpumbad ja elektripõrandaküte. Gefest malmist puupliit.
Hoovi keskel just kui muinasjutu puurkaev, mille veega saad kasta kogu oma kaunist hoovi.
Saunamaja kõrval on kuur, kuhu saab kõik tööriistad silma eest ära panna.
Maja on ümbritsetud aiaga sissepääsud-väljapääsud nii maja eest, kui ka maja tagant, oleneb kuhu poole minek on.

KOMMUNIKATSIOON JA EHITUSTEAVE
Maja ehitamisel on kasutatud kõrgeima kvaliteediga ehitus- ja viimistlusmaterjale. Maja on kvaliteetse hüdroisolatsiooniga soojustatud lintvundamendil. Seinad on laotud FIBO plokkidest ja soojustatud kivivillaga. Maja on viimistletud tempsi plaadiga, paigaldatud plastikaknad. Maja köetakse maasoojuspumbaga, lisaks on majas maaküte ja puukatel. Esimesel korrusel põrandaküte regulaatoriga ja teisel korrusel radiaatorid. Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Maja signalisatsioon ja videovalve äpist juhitav ja vaadatav. Sundventilatsioon. Majal on kasutusluba olemas.

ASUKOHT:
Maardu on linn Harjumaal Muuga lahe kaldal. Ta ulatub Maardu järvest Pirita jõeni ning piirneb Viimsi ja Jõelähtme vallaga. Mitmeid koole ja lasteaedu asub 1,5km-5 km raadiuses. Tegutseb Maardu Kunstide Kool, kus õpetatakse muusikat, koreograafiat ja maalikunsti. Toimiv ühistransport.

Kes ei tahaks sellises imelises majas elada?! Ära oota ning tule selle imelise majaga tutvuma!

Maarika Barteneva

Kinnisvaraekspert

Leiame koos koha, mida Te väärite!

Igale ühele on olemas see õige kodu, äripind või maa, mida ta väärib. Meil on suur au ja privileeg aidata leida Teile just see õige koht!